Saturday, October 22, 2011

Lagi Cerita Dora

Dora Si Kucing zuhud datang tiap2 hari ke rumah oren. Skang rezeki dia sangat melimpah ruah..hehe...Sebabnya,  Cik k.Y selalu beli makanan kucing n bagi dora n anak2 dia makan. Nasib baiklah si Dora nie xwat perangai dalam umah oren, lepas makan jer dia terus keluar.
Anak Dora, ntah dari generasi ke-berapa, dah mula berani masuk umah oren. xkisah kalau yg perangai baik. Tapi Si Doris, anak Dora yg paling besar, suka datang n bwak geng dia yang suka berak dan kencing merata2. kesudahannya, Si Doris di Black lisat dari memasuki R.O.
Anak Dora, yang sekor tuh ader yang bulu kembang...comel sangat...yang nie jek yang lain dari adik beradik yang lain walaupun rupa parasnya masih mengekalkan rupa Si Dora...Harharhar...Apa boleh buat.......Genetik Si Dora sangat kuat. hehe~ Apa nama Si anak Dora nie? Ermm...Saya kasi nama Remi. Kenapa nama tuh? sebab dia betina laa..."mi" tukan untuk nama2 betina (tah sapa tah yg tetapkan.....*peraturan penamaan Si Jelita*)
Seekor lg si anak Dora yang selalu datang ke R.O, dan rasanya sama peringkat dangan Si Remi, bermuka sebijik saling x tumpah macam Dora. Macam kena Fotostat...Hoho..Jadi saya letak namanya Fotostat. Hahaha~ kena tipu! bukanlah....saya kasi nama Redo. Kenapa nama nie? ...laa...tanya lagi, dah ada Mi ngan Re, mestilah ada Do..tukan asas muzik...mana boleh tinggal..hoho..
Cukuplah dulu cerita si Dora nie, penat dah jari jemari I yang gebu nie menaip~ hoho~


No comments:

Post a Comment